Ukrajinci majú problémy so zraneniami

NETKY.SK • 11 November 2014, 21:34 • 2 min
Ukrajinci majú problémy so zraneniami

KYJEV - Tréner ukrajinskej futbalovej reprezentácie Michail Fomenko musel pred novembrovými zápasmi proti Luxembursku a Litve urobiť v nominácii niekoľko zmien, ktoré si vynútili zranenia.

slovakia

left justify in out

Pre zdravotné problémy určite nenastúpia stredopoliar Taras Stepanenko (Šachtar Doneck) a útočník Arťom Kravec (Dynamo Kyjev). Neistý je štart obrancu Jevgena Chačeridiho aj stredopoliara Denysa Olijnyka. Do mužstva pribudli beci Andrij Piľavskyj a Vitalij Vernidub zo Zarie Lugansk a záložník Kirilo Kovaľčuk (Černomorec Odesa). Pre 27-ročného Verniduba ide o prvú pozvánku do seniorského národného mužstva.

 

Ukrajinci v novembri absolvujú stretnutie proti Luxembursku v "slovenskej" C-skupine kvalifikácie o postup na ME 2016 do Francúzska (sobota 15. novembra o 18.00 h v Luxemburgu) a medzištátny prípravný duel s Litvou (utorok 18. novembra o 20.00 h SEČ v Kyjeve). 

 

Ukrajina získala z troch doterajších súbojov v C-skupine šesť bodov za víťazstvá nad Bieloruskom a Macedónskom. Okrem toho má na konte aj domácu prehru so Slovenskom a v tabuľke je na treťom mieste. 

 

Aktualizovaná nominácia ukrajinskej futbalovej reprezentácie na stretnutia proti Luxembursku (sobota 15. novembra o 18.00 h v Luxemburgu) v kvalifikácii o postup na ME 2016 do Francúzska a medzištátne prípravné stretnutie proti Litve (utorok 18. novembra o 20.00 h SEČ v Kyjeve): 

Brankári: Andrij Piatov (Šachtar Doneck), Denis Bojko (Dnipro Dnipropetrovsk), Mikita Ševčenko (Zaria Lugansk) 
Obrancovia: Jevgen Chačeridi (Dynamo Kyjev), Viačeslav Ševčuk, Oleksandr Kučer, Jaroslav Rakickij, Ivan Ordec (všetci Šachtar Doneck), Arťom Fedeckij (Dnipro Dnipropetrovsk), Andrij Piľavskyj, Vitalij Vernidub (obaja Zaria Lugansk) 

Záložníci: Oleg Gusev, Andrij Jarmolenko, Sergej Sydorčuk (všetci Dynamo Kyjev), Ruslan Rotaň, Jevgen Konopľanka (obaja Dnipro Dnipropetrovsk), Mykola Moroziuk (Metalurg Doneck), Edmar Galovskij (Metalist Charkov), Dmytro Chomčenovskij (Zaria Lugansk), Anatolij Tymoščuk (Zenit Petrohrad/Rus.), Denys Olijnyk (Vitesse Arnhem/Hol.), Kirilo Kovaľčuk (Černomorec Odesa) 
Útočníci: Roman Zozuľa (Dnipro Dnipropetrovsk), Pilip Budkivskyj (Zaria Lugansk) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona