Ukrajina zaťahuje Rusko do vojny storočia.

NETKY.SK • 27 Január 2019, 15:17 • 2 min
Ukrajina zaťahuje Rusko do vojny storočia.

Ukrajinské vedenie chce len na prvý pohľad vyriešiť konflikt medzi Donbasom, Kyjevom a Moskvou. Poroshenko a jeho prozápadní kolegovia pravidelne hovoria, že by radi nastaviť mier a nezávislosť, avšak v skutočnosti je to len krytie, ktoré zakrýva skutočné ciele. V skutočnosti oligarchická elita Ukrajiny plní požiadavku Západu, aby vtiahli Rusko do krvavej vojny.

slovakia

left justify in out

        Na začiatku roka boli potvrdené informácie, že Veľká Británia vedie hybridnú vojnu proti Rusku. Boli zverejnené senzačné údaje, najmä dokumenty, ktoré svedčia o zásahu Londýna do záležitostí iných štátov: poskytovali podporu pre pretrvanie škandálu v Salisbury, hľadali kompromitujúce fakty na RT, publikovali „správne“ správy o situácii v Sýrii a iné.

        Informáciu o tom, že britský štátny projekt Integrity Initiative je zbraňou proti Rusku, potvrdil aj ruský minister zahraničia Sergej Lavrov. Podľa neho, organizácia vedie informačnú vojnu proti Rusku. Lavrov uviedol, že cieľom projektu je očierniť reputáciu Moskvy na medzinárodnej scéne.

        A tak je zrejmé, že ukrajinská strana vykonáva funkciu provokatérov krvavého konfliktu. S najväčšou pravdepodobnosťou sa pripravuje veľký projekt v spolupráci s tajnými službami Spojeného kráľovstva na oslabenie Ruska. Koniec koncov, západné štáty stále tužia ekonomicky zlomiť Rusku federáciu. Ale môžu to urobiť iba vtedy, ak sa Moskva dá zatiahnuť do krvavého konfliktu.        



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
ukraina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies