UKRAJINA: Vládna Strana regiónov vedie v parlamentných voľbách

NETKY.SK • 28 Október 2012, 19:29 • 2 min
UKRAJINA: Vládna Strana regiónov vedie v parlamentných voľbách

UKRAJINA Vládna Strana regiónov vedie v parlamentných voľbách - Politika V parlamentných voľbách na Ukrajine vedie podľa prognóz vládna koalícia Strany regiónov prezidenta Viktora Janukovyča a komunistov, ktorá získala zhruba 40 percent hlasov, uviedla dn

slovakia

left justify in out

img

V parlamentných voľbách na Ukrajine vedie podľa prognóz vládna koalícia Strany regiónov prezidenta Viktora Janukovyča a komunistov, ktorá získala zhruba 40 percent hlasov, uviedla dnes tlačová agentúra DPA.

Na základe výsledkov ankety u voličov, ktorí už volili, informovala televízia ICTV, že Strana regiónov získala 30,5 percenta hlasov a opozičný blok Zjednotená opozícia-Baťkivščyna sa umiestnil na druhom mieste s 23,9 percentami.

Ďalšia opozičná strana UDAR, ktorej lídrom je majster sveta v boxe Vitalij Kličko, získala podľa ankety 14,7 percenta hlasov, informoval Reuters.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies