Ukrajina v baráži proti Slovincom bez skúseného Rotaňa

NETKY.SK • 10 November 2015, 09:20 • 2 min
Ukrajina v baráži proti Slovincom bez skúseného Rotaňa

KYJEV - Skúsený stredopoliar Ruslan Rotaň bude chýbať ukrajinskej futbalovej reprezentácii v oboch stretnutiach baráže o postup na EURO 2016. Dôvodom je zranenie zadného stehenného svalu, ktoré utrpel v štvrtkovom dueli Európskej ligy UEFA 2015/2016 medzi AS St. Étienne a jeho Dneprom Dnepropetrovsk.

slovakia

left justify in out

Ukrajinci, ktorí obsadili v kvalifikačnej C-skupine tretie miesto za víťazmi a obhajcami zo Španielska a druhým Slovenskom, narazia v baráži proti Slovincom. Tréner Michail Fomenko bude musieť vyplniť dve diery v stredovej formácii, keďže okrem Rotaňa nemôže počítať ani so suspendovaným Tarasom Stepanenkom. Pre trest nebude môcť v prvom stretnutí rátať ani s obrancom Oleksandrom Kučerom. Pozitívnou informáciou je, že brankár Andrij Pjatov sa už takmer zotavil po zranení členka a dúfa, že bude pripravený nastúpiť na sobotňajší duel. Fomenka zdravotné problémy jeho zverencov rozhodne netešia. "Nie je nad čím jasať," citovala kouča agentúra Reuters.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies