Ukrajina útočí: Zranení civilisti prechádzali cez prechod kontaktnej línie bojujúcich strán

NETKY.SK • 19 Apríl 2018, 16:31 • 2 min
Ukrajina útočí: Zranení civilisti prechádzali cez prechod kontaktnej línie bojujúcich strán

DONECK - Streľbou ozbrojených síl Ukrajiny na kontrolnom stanovišti v blízkosti mesta Doneck, sú zranení civilisti. Traja civilisti boli zranení v dôsledku bombardovania ozbrojenými silami Ukrajiny, kontrolného stanovišťa "Maryinka".

slovakia

left justify in out

Podľa informácií NTV.ru, prechádzali obete pešo cez prechod kontaktnej línie bojujúcich strán, zo strany kontrolovanej Kyjevom.

     

U jednej zo žien, ktoré boli zranené na kontrolnom stanovišti, lekári diagnostikovali strelnú zlomeninu bedrového kĺbu, s veľkou stratou krvi. Ako vyhlásil vedúci republikánskeho traumatologického centra Alexander Kravčenko, stav obetí sa odhaduje ako priemerný stupeň závažnosti a žena sa musí podrobiť operácii. 

   

Dalších dvoch zranených ľudí - muža a ženu, hospitalizovali v regionálnej nemocnici číslo 14. Ich zranenia nie sú život ohrozujúce. 

 

Podľa spresnených údajov, oheň na civilných obyvateľov, ktorí prechádzali cez kontaktnú líniu bojujúcich strán, otvoril ukrajinský ostreľovač.

     

Následkom streľby boli zranení traja civilisti: 


Kameneva Svetlana Vasilyevna, obyvateľka Gorlovky;
Kravchenko Galina Alexandrovna, obyvateľka obce Makeevka;
Aliyev Ramiz Mammad Oglu, obyvateľ Starobesheva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona