Ukrajina udelila Stevenovi Seagalovi päťročný zákaz vstupu na svoje územie

NETKY.SK • 6 Máj 2017, 09:25 • 2 min
Ukrajina udelila Stevenovi Seagalovi päťročný zákaz vstupu na svoje územie

MOSKVA - Ukrajina zakázala americkej hviezde akčných filmov a bojových umení Stevenovi Seagalovi vstup na svoje územia po obdobie nasledujúcich piatich rokov z dôvodu ohrozenia národnej bezpečnosti. Informovala o tom dnes agentúra Interfax.

slovakia

left justify in out

Seagal, ktorý minulý rok v novembri dostal ruské občianstvo, predtým už viackrát verejne vyjadril podporu ruskému prezidentovi Vladimirovi Putinovi, ako aj ruskej anexii ukrajinského polostrova Krym z marca 2014.

 

Seagal, ktorý účinkoval v hollywoodskych filmoch ako Ťažko ho zabiť (1990) či Prepadnutie v Pacifiku (1992), je držiteľom čierneho pásu v aikide. Je údajným priateľom Putina, s ktorým má spoločnú vášeň pre bojové umenia.

 

Seagal (65) vyrastal v štáte Kalifornia a tvrdí, že má ruský i mongolský pôvod.

 

Putin udelil ruské občianstvo i renomovanému francúzskemu hercovi Gérardovi Depardieuovi alebo bývalému americkému majstrovi sveta v boxe Royovi Jonesovi Jr.; obaja schvaľujú anexiu Krymu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Šelestiak

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona