Ukrajina je po víťazstve nad Švédskom v eufórii

NETKY.SK • 12 Jún 2012, 13:49 • 2 min
Ukrajina je po víťazstve nad Švédskom v eufórii

Ukrajina je po víťazstve nad Švédskom v eufórii - Futbal Po pondelkovom víťazstve futbalistov Ukrajiny nad Švédskom 2 1 v Kyjeve zavládla v krajine eufória. Autá trúbili, fanúšikovia na uliciach skandovali a v tlač oslavovala strelca dvoch gólov, Andreja

slovakia

left justify in out

img

Po pondelkovom víťazstve futbalistov Ukrajiny nad Švédskom 2:1 v Kyjeve zavládla v krajine eufória. Autá trúbili, fanúšikovia na uliciach skandovali a v tlač oslavovala strelca dvoch gólov, Andreja Ševčenka.
      Tridsaťpäťročný "Ševa" otočil vývoj duelu, keď domáci prehrávali po góle Zlatana Ibrahimoviča 0:1 a zabezpečil tak víťazstvo a vynikajúci štart ukrajinskej reprezentácie do turnaja. Výkonom na ihrisku pripomenul svoje najslávnejšie časy kariéry a upevnil si pozíciu národného hrdinu.
      Noviny Segodňa na prvej strane v utorok priniesli titulky: "SHEVAAAAA! UKRAINAAA!" spolu s fotografiou Ševčenka so zaťatými päsťami a nadšením v tvári. "Čo sa zdalo byť len snom, je skutočnosť," komentovali noviny výsledok, ktorý prekonal očakávania.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona