Ukrajina a Izrael podpísali dohodu o podpore investícií

NETKY.SK • 25 November 2010, 08:28 • 2 min
Ukrajina a Izrael podpísali dohodu o podpore investícií

Ukrajina a Izrael podpísali dohodu o podpore investícií

slovakia

left justify in out

img

Ukrajina a Izrael podpísali dnes medzivládnu dohodu o vzájomnej podpore a ochrane investícií. K podpisu došlo v Kyjeve za účasti prezidentov oboch krajín Viktora Janukovyča a Šimona Peresa. Informovala o tom tlačová agentúra Ukrinform.
      Ukrajinský líder počas rokovaní označil Izrael za dôležitého politického a obchodno-ekonomického partnera Ukrajiny na Blízkom východe. Návšteva izraelského prezidenta podľa Janukovyča dá impulz rozvoju vzájomnej spolupráce a pomôže určiť jej priority do budúcnosti.
      "Určite veľmi oceňujeme všetky pozitívne zmeny zaznamenané v našich vzťahoch," reagoval Peres. Ukrajina podľa neho predstavuje aj dejiny Izraela, keďže "tu Židia žili tisícky rokov".
      Dohoda o vzájomnom zrušení vízovej povinnosti uzavretá v júli v Jeruzaleme vstúpi do účinnosti 9. februára 2011, uviedol Ukrinform.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies