Ukradol hokejku Kovaľčukovi, reakcia jeho klubu bola adekvátna

NETKY.SK • 1 Február 2021, 20:51 • 2 min
Ukradol hokejku Kovaľčukovi, reakcia jeho klubu bola adekvátna

Kanadský obranca Jordan Murray prišiel o zmluvu v klube Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Dinamo Riga za mimoriadne podivných okolností. Dvadsaťosemročný Kanaďan totiž neodchádza z výkonnostných dôvodov.

slovakia

left justify in out

Zámorský hokejista si pred minulotýždňovým súťažným duelom Rigy doma proti Avangardu Omsk ukoristil hokejku legendy ruského hokeja Iľju Kovaľčuka.

 

img

 

Zabudol asi na kamery

Hokejista do šatne súpera vošiel po predpoludňajšom rozkorčuľovaní, keď sa už "jastrabi" vrátili do hotela. Votrelca odhalili bezpečnostné kamery, ktoré tiež prezradili, že najprv sa Murray pokúšal úlovok ukryť v priestoroch arény, napokon však hokejku odniesol von z budovy. Vedenie Dinama Riga nelenilo a o deň neskôr už bol kanadský obranca bez zmluvy.

 

img

 

Zamieril do Švédska 

Medzičasom si však už našiel nové pôsobisko, na spolupráci sa dohodol so švédskym klubom HV 71 Jönköping. Teraz aby si dávali pozor na hokejky jeho noví spoluhráči.

Jordan Murray prišiel do Rigy v októbri 2020, za Dinamo však odohral len 11 duelov s bilanciou 1 gól a 6 asistencií. Od 2. novembra nútene pauzoval zo zdravotných dôvodov. Podľa matchtv.ru sa hokejka ešte pred stredajším súbojom Rigy proti Omsku vrátila majiteľovi.

 

img

 

Čo sa to v tej KHL deje?
Web tiež pripomenul podobnú situáciu ešte z roku 2005, keď vtedajšiemu hráčom Avangardu Omsk Jaromírovi Jágrovi ukradli zo šatne hokejku pred duelom na ľade Dinama Moskva a v ruskej Superlige vtedy Omsk prehral vysoko 0:11.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona