Ukradnuté šperky Kim Kardashian West roztavili a predali

NETKY.SK • 30 Január 2017, 10:47 • 2 min
Ukradnuté šperky Kim Kardashian West roztavili a predali

BRATISLAVA - Údajný vodca skupiny lupičov, ktorí vlani v októbri v Paríži prepadli americkú televíznu celebritu Kim Kardashian West, povedal vyšetrovateľom, že všetky ukradnuté šperky, s výnimkou zásnubného prsteňa v hodnote zhruba 3,74 milióna eur, roztavili a predali. Informoval o tom francúzsky denník Le Monde, ktorý sa dostal k prepisu výpovede.

slovakia

left justify in out

K lúpeži došlo 3. októbra v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža, odkiaľ zlodeji ukradli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Francúzska polícia začiatkom januára zatkla celkovo sedemnásť podozrivých, z ktorých desať následne prokuratúra obvinila. Jedným z nich je aj 60-ročný Aomar Ait Khedache, ktorého vyšetrovatelia považujú za vodcu skupiny. "Aby tie šperky nikto nikdy nespoznal, tak sme sa ich rozhodli roztaviť. Jeden z našich ľudí sa o to postaral. Celkovo to bolo približne 800 gramov, za čo sme dostali nejakých 25-tisíc alebo 28-tisíc eur. Ten zásnubný prsteň sme sa však báli predať, pretože ten kameň je veľmi ľahko identifikovateľný," uviedol Khedache s tým, že prsteň má istý človek, ktorého identitu však neprezradil.

 

Khedache ďalej údajne povedal, že 36-ročnú manželku rappera Kanyeho Westa plánovali pôvodne okradnúť už skôr, pričom mali podrobné informácie o jej aktivitách v Paríži. Tie podľa jeho slov pochádzali od osoby z jej najbližšieho okolia. V plánovaní lúpeže im taktiež pomohlo, že Kardashian West na sociálnych sieťach ukazovala svoje šperky a vyhlásila, že nenosí napodobneniny. "Stačilo sa pozrieť na internet a dozvedeli sme sa všetko potrebné," dodal.

 

Kimberly Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona