Ukradnuté auto chceli ukryť v lese, chytili ich policajti!

NETKY.SK • 23 Máj 2014, 11:13 • 2 min
Ukradnuté auto chceli ukryť v lese, chytili ich policajti!

BRATISLAVA/ČADCA - V Rožnove pod Radhoštěm ukradli auto, chceli ho ukryť v lese vo Vysokej nad Kysucou v okrese Čadca, plány im však prekazili policajti.

slovakia

left justify in out

Pri nočnej službe si hliadka všimla dve Octavie, ktoré odbočili na lesnú cestu. Keďže policajti terén dobre poznali, obehli autá z opačnej strany, kde si na posádky chceli počkať. Tam však prišla už len jedna Octavia. Dvoch mladíkov (19 a 21 r.) skontrolovali a následne sa vybrali hľadať druhé auto. To s poškodenými dverami a spínacou skrinkou našli odstavené neďaleko. Ako agentúru SITA informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík, podozrivých mladíkov predviedli na policajné oddelenie. Spoluprácou s českými kolegami vysvitlo, že dvojica má na svedomí aj ďalšie pokusy. V ten istý deň sa totiž neúspešne pokúsili ukradnúť tri Octavie Superb a jeden VW aj vo Valašskom Meziříčí. Obaja čelia obvineniam z krádeže a poškodzovania cudzej veci. Spracovaný bol aj návrh na ich vzatie do väzby, ten však prokurátor neakceptoval a tak sú obaja stíhaní na slobode. V prípade dokázania viny môžu stráviť za mrežami šesť mesiacov až tri roky.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona