Ukradli žľaby za 20-tisíc, ďalší sa ulakomil na čokoládu

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 12:36 • 2 min
Ukradli žľaby za 20-tisíc, ďalší sa ulakomil na čokoládu

BRATISLAVA/KOŠICE - Policajti objasnili krádež žľabov za 20-tisíc eur, ktoré ešte koncom apríla zmizli z objektu čističky odpadových vôd v katastri obce Sokoľany v okrese Košice-okolie.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdva nerezových žľabov podľa polície ukradli dvaja mladíci - osemnásťročný Ladislav a štrnásťročný Jozef. Staršiemu z obvinených hrozí trest na šesť mesiacov až tri roky, jeho mladistvému komplicovi polovica z tejto trestnej sadzby.

Alkohol, cigarety, ale aj čokolády si zase odniesol zlodej, ktorý sa vlámal do rodinného domu v obci Ďurkov v okrese Košice-okolie. Päťdesiatdvaročný Ľubomír preskočil plot, po rebríku vyliezol na balkón, rozbil sklo na dverách a dostal sa dnu. Nabalil si šesť fliaš s alkoholom, škatuľku cigariet a päť čokolád. Škody, ktoré spôsobil, presiahli 170 eur. Ľubomíra obvinili z krádeže a porušovania domovej slobody.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona