Ukradli peniaze a z trezorov množstvo zbraní

NETKY.SK • 2 Júl 2013, 09:59 • 2 min
Ukradli peniaze a z trezorov množstvo zbraní

BRATISLAVA/KOŠICE - Peniaze a zbrane si odniesli zlodeji, ktorí v rodinnom dome v Nižnom Klatove v časti Mlynky v okrese Košice-okolie vybielili trezory.

slovakia

left justify in out

Páchatelia vytrhli kovový trezor zo steny, vypáčili ho a ukradli peniaze, preukazy, sedem krátkych guľových zbraní, asi 300 nábojov a desať loveckých nožov. Z ďalšieho trezoru zmizli tri dlhé guľové zbrane, puzdra na zbrane a ďalších 1 200 nábojov. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, z domu zmizlo aj päť značkových náramkových hodiniek, CO2 zbraň, replika coltu 1911 s optikou a flobertkový revolver v kufríku. Všetky ukradnuté zbrane boli v legálnej držbe. Majiteľovi vznikla škoda za takmer 14 500 eur. Policajti v prípade začali trestné stíhanie pre nedovolené ozbrojovanie a obchodovanie so zbraňami, krádež a porušovanie domovej slobody. Po páchateľoch a ukradnutých veciach pátrajú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies