Ukončí Zlatan Ibrahimovič svoju kariéru v rodnom Malmö?

NETKY.SK • 26 August 2015, 19:40 • 2 min
Ukončí Zlatan Ibrahimovič svoju kariéru v rodnom Malmö?

PARÍŽ – Švédsky klub Malmö včera porazil Celtic 2-0 a kvalifikoval sa do skupinovej fázy Ligy majstrov už druhý rok po sebe.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročný útočník PSG Zlatan Ibrahimovič bol z toho dnes radosťou bez seba a oslávil to tajomnou správou o svojej budúcnosti na Twitteri.

Zlatanov prestup do milánskeho AC uviazol s najväčšou pravdepodobnosťou na mŕtvom bode, keď taliansky tím priviedol na hosťovanie Maria Balotelliho. Urastený Švéd na Twitter napísal, že dúfa, že si jedného dňa vychutná Ligu majstrov na trávniku Malmö.

 



Zlatan sa narodil sa v Malmö a nie je jasné, či by túto skúsenosť chcel mať v drese svojho mládežníckeho klubu alebo by si rád zahral v Lige majstrov proti nim. Ibrahimovič futbalovo rástol práve v ichakadémii.

Ibrahimovič bol dlho spájaný s prestupom do americkej MLS, ale zdá sa, že chce nasledovať kroky krajanov Henrika Larssona a Marcusa Allbäcka, ktorí ukončili kariéru vo svojom klube z detstva.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona