Ukážeme vám ako sa brániť pomocou kľúča!

NETKY.SK • 17 Marec 2021, 14:16 • 2 min
Ukážeme vám ako sa brániť pomocou kľúča!

Jedna vynaliezavá žena sa stala populárnou na TikToku vďaka videu adresovanému ženám, aby videli, ako jednoducho sa môžu brániť, keď ich niekto napadne.

slovakia

left justify in out

Mnohé z nás žien sa cítia ustráchane, či nepríjemne, keď musia kráčať samé tmavou uličkou. Mnohokrát držíme pevne v rukách kabelku, či kľúče s domnienkou, že sa hádam nejako ubránime, ak nás niekto napadne.

 

img

 

Používateľka TikToku faesfx natočila video, akým spôsobom uchopiť zväzok kľúčov, aby sme sa ním prípadne mohli brániť. Zdôraznila čo je účinné a čo nie je. Video sa stalo virálnym a už má 1,5 milióna vzhliadnutí.

 

img

 

"Videla som veľa žien, ako hovoria, že takto nosia svoje kľúče, aby sa cítili bezpečne. Vezmi si najdlhší kľúč, drž ho takto,“ povedala a chytila ​​kľúč do päste, namiesto medzi prsty. Kľúč zapichla do kozmetickej taštičky a ukázala, že je to oveľa efektívnejšie.

 

img

 

Potom spolu s kamarátkou predviedla obidve metódy držania kľúčov.

 

img

 

Ilustrovala, ako je klasická metóda zbytočná, keď útočník prichádza zozadu. Ak držíte kľúč v pästi, je to oveľa lepšia obraná zbraň.

 

img

 

Je to úžasná rada. Kiež by to nebolo potrebné," komentoval jeden zo sledovateľov. Ďalší dodal: „Je smutné, že to musíme robiť, ale je skutočne dobré vedieť o tom. Ďakujem, milujem, keď sa navzájom upozorňujeme.“

@faesfx

Stay safe #fyp #saraheverard #reclaimthesestreets

♬ original sound - Hevs

Dámy, čo vy na to? Určite si to doma vyskúšajte! 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies