Ujfaluši oznámi koniec svojej kariéry

NETKY.SK • 2 December 2013, 10:18 • 2 min
Ujfaluši oznámi koniec svojej kariéry

PRAHA - Český bývalý futbalový reprezentant a držiteľ bronzu z majstrovstiev Európy 2004 Tomáš Ujfaluši v pondelok oznámi ukončenie svojej profesionálnej kariéry.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný obranca pražského AC Sparta sa počas uplynulých mesiacov nezbavil zdravotných problémov s kolenom. Ujfaluši by mal svoj odchod do futbalového dôchodku oznámiť v pondelok o 14.00 h na tlačovej konferencii, informoval portál iDnes.cz.

Ujfaluši prišiel do Sparty v letnom prestupovom období. Za "rudých" odohral štyri zápasy, nastúpil v pohárových dueloch so Zlínom (1:0) a Znojmom (2:1) a prípravných meraniach síl s nemeckým Dynamom Drážďany (3:0) a Slovanom Bratislava (1:0). Do ligových súbojov pražského klubu nezasiahol. 

Tomáš Ujfaluši má na svojom konte 78 štartov za českú reprezentáciu. Na klubovej úrovni pôsobil v Hamburgu, Fiorentine, Galatasaray Istanbul či Atléticu Madrid. V drese španielskeho klubu sa tešil z víťazstva v Európskej lige UEFA aj európskom Superpohári. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies