Ujfalušimu hrozí za zákrok na Messiho trest až na 12 zápasov

NETKY.SK • 21 September 2010, 09:01 • 2 min
Ujfalušimu hrozí za zákrok na Messiho trest až na 12 zápasov

Ujfalušimu hrozí za zákrok na Messiho trest až na 12 zápasov

slovakia

left justify in out

img

Obranca španielskeho futbalového klubu Atlético Madrid Tomáš Ujfaluši by mohol za zákrok na útočníka FC Barcelona Lionela Messiho dostať zákaz činnosti od 4 do 12 zápasov. Disciplinárna komisia najvyššej španielskej súťaže sa bude priestupkom českého futbalistu, ktorého rozhodca Fernando Borbalán vylúčil v poslednej minúte nedeľňajšieho súboja Atlétika s FC Barcelona, zaoberať v utorok.

Viaceré videozáznamy ukázali drastické zábery Ujfalušiho kopačky na členku argentínskej hviezdy, ktorá si pre poškodené väzy nezahrá v najbližších dvoch ligových zápasoch proti Gijónu a Athletic Bilbao. "Všetci, ktorí tento zákrok videli, ho označili za desivý, brutálny faul," vyhlásil Messiho spoluhráč David Villa. "Nemyslím si, že Ujfaluši išiel do súboja so zámerom zraniť Lionela, ale som si istý, že nabudúce si podobný zákrok dobre rozmyslí. Keďže tvrdí, že to bola súhra nešťastných náhod, musíme mu veriť a nie ho odsudzovať." Tomáš Ujfaluši sa už za svoj faul na Messiho ospravedlnil.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies