Ujah chytal kozu za rohy, ospravedlnil sa

NETKY.SK • 9 Marec 2015, 18:13 • 2 min
Ujah chytal kozu za rohy, ospravedlnil sa

KOLÍN NAD RÝNOM 9. marca (SITA) - Nigérijský útočník 1. FC Kolín nad Rýnom Anthony Ujah sa ospravedlnil za to, že v nedeľu pri oslave gólu ťahal za rohy kozu, ktorá sa volá Hennes VIII. a je maskotom tohto nemeckého futbalového klubu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný Ujah v domácom stretnutí 24. kola najvyššej nemeckej súťaže s Eintrachtom Frankurt prispel k víťazstvu Kolína 4:2, keď v 81. min upravil na priebežných 4:1. Človek zodpovedný za stráženie zvieraťa zostal v prvom momente zaskočený, no podarilo sa mu kozu odtiahnuť späť.

 

"Perfektná nedeľa. Prepáč Hennes. Bol som naňho príliš hrubý," napísal Anthony Ujah na sociálnych sieťach Facebook a Twitter a pridal aj fotografiu inkriminovaného momentu. Predstavitelia 1. FC Kolín nad Rýnom vzali celú situáciu s humorom: "Hennes je na takéto veci zvyknutý. Možno ho trochu bolí krk." 

 

Kolínčania v nedeľu oslávili prvé domáce víťazstvo od októbra minulého roka. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies