Ufňukanec, zaznelo na Wawrinkovu adresu

NETKY.SK • 18 November 2014, 14:23 • 2 min
Ufňukanec, zaznelo na Wawrinkovu adresu

LONDÝN - Britský denník The Telegraph zverejnil video z incidentu počas sobotňajšieho semifinále dvojhry na šampionáte ATP World Tour Finals v Londýne, ktorý mohol vniesť negatívne emócie medzi švajčiarskych tenistov Rogera Federera a Stana Wawrinku.

slovakia

left justify in out

Za stavu 5:5 a zhoda v treťom sete prerušil Wawrinka svoju prípravu na príjem a smerom na tribúnu adresoval požiadavku na dodržiavanie etikety, teda zachovávania ticha: "Nie pred podaním." Ženský hlas na to zareagoval "plačko". Rozhorčeného hráča, ktorý sa opakovane pýtal "čo to povedala?!", upokojoval empajrový rozhodca Cédric Mourier. 

 

Wawrinka aj cez svoje štyri mečbaly prehral 6:4, 5:7, 6:7 (6). John McEnroe v službách ESPN referoval o následnej dlhej výmene názorov v šatni. Federer v nedeľu pre problémy s chrbtom nenastúpil na finále proti Srbovi Novakovi Djokovičovi. Švajčiari v pondelok večer prostredníctvom Twitteru zverejnili fotografiu tímu pred tohtotýždňovým daviscupovým finále proti Francúzom v Lille. Wawrinka na nej robí Federerovi figliarske rožky. Po londýnskom semifinále na margo situácie vyhlásil: "Nič mimoriadne... Takéto súboje nie sú jednoduché." Portál Blick vzniesol otázku, či si hráči skočili v britskej metropole do vlasov pre Federerovu manželku Miroslavu Vavrinecovú. Článok mal titulok: "Pohádali sa kvôli Mirke?" 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies