UFC zasiahla do sporu McGregora s Poirierom. Ich zápas sa uskutoční!

NETKY.SK • 15 Apríl 2021, 10:37 • 2 min
UFC zasiahla do sporu McGregora s Poirierom. Ich zápas sa uskutoční!

Pred pár dňami sme vás informovali o spore Conora McGregora a Dustina Poiriera na sociálnej sieti Twitter, ktorý viedol k zrušeniu ich vzájomného zápasu zo strany írskeho bojovníka. Nakoniec je ale všetko inak.

slovakia

left justify in out

Hádka na Twitteri odštartovala vo chvíli, keď Poirier prezradil, že mu McGregorov tím nevyplatil sľúbené peniaze na charitu. Conor reagoval vyhlásením, že by rád vedel, na čo presne peniaze poslúžia, pretože chce mať prehľad o každom dare. Podľa Poiriera túto informáciu jeho tím dostal.

 

„Ty incestný vidlák. Prečo mrkáš ušami? Ty mozgovo mŕtvy vidlák. Pol milióna bez plánu? Drž sa, hlupák. Musíš byť vo svete peňaží nový. Mimochodom, zápas sa ruší. Desiateho budem bojovať s niekým iným. Veľa šťastia so starou zmluvou, cucák,“ vypenil McGregor a zdalo sa, že diváci ostanú bez očakávaného duelu.

 

 

Okamžite sa začalo špekulovať o tom, či išlo o výbuch temperamentného bojovníka alebo o vopred premyslený spôsob, ako prilákať k obrazovkám ešte viac divákov. Spoločnosť UFC včera zavesila na svoj instagramový účet grafiku zápasu s informáciou, že sa uskutoční na podujatí UFC 264 v plánovanom termíne.

 

„Ako asi všetci viete, ak ide o moju charitatívnu činnosť, som veľmi vášnivý. Bohužiaľ som jednal zbrklo a vec, ktorá mala ostať v súkromí medzi mnou a Conorom, som vytiahol na verejnosť. Bola to chyba, z ktorej sa pokúsim poučiť. Chcem okolo seba šíriť pozitivitu a dobré veci. Týmto spôsobom som však do niečoho, na čom tvrdo pracujem aby som potešil ľudí, priniesol negatívnu energiu. Poučím sa z toho a budem sa snažiť byť lepším,“ ospravedlnil sa Poirier.

 

 

 

Rozhodujúci súboj McGregora s Poirierom bude hlavným ťahákom spomínaného podujatia UFC 264, ktoré sa uskutoční 10. júlaNevade. Očakáva sa, že udalosť prebehne aj za účasti divákov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Róbert Krupár

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona