UFC zápasníčka Miesha Tate možno ukončí kariéru

NETKY.SK • 12 November 2015, 11:12 • 2 min
UFC zápasníčka Miesha Tate možno ukončí kariéru

LAS VEGAS - Rounda Rousey zarába milióny iba zo zápasenia, pričom aktuálna dvojka v tej istej váhe nezarobí ani zlomok toho, čo šampiónka. Pritom poráža každú zo svojich súperiek, a k blízkosti majstrovského opasku sa nemá šancu ani dostať. V rozhovore pre MMA hour si vyliala srdce a začala hovoriť o tom, že ak UFC nezmení svoj postoj voči nej tak skončí kariéru.

slovakia

left justify in out

Potom ako Miesha koncom júla porazila Jessicu Eyet, Dana White jej prisľúbil ďalší  titulový zápas proti Ronde. Ale krátko na to sa všetko zmenilo a zápas dostala Holly Holm. Vedenie UFC Mishe ani neoznámilo zrušenie ich zápasu, dozvedela sa to od Roundi, ktorá to prezradila v populárnom TV programe Good Morning America.

 

Misha sa teraz chce stretnúť s Whiteom, aby sa dohodli ako ďalej. Ak sa nedohodnú, tak ako hovorila celé to zabalí a ukončí svoju kariéru. V tomto rozhodnutí ju podporilo aj vyjadrenie Joa Rogana komentátora UFC ktorý tiež nechápavo krútil hlavou nad rozdielmi medzi dvoma zápasníčkami.

 

"Dostala som sa do bodu, keď to už nie je v poriadku. Nebudem sa skláňať pred ich rozhodnutiami, ale ani ma nezlomia. Som veľmi tvrdohlavá a stojím si za svojím. Ale myslím si, že som aj fair voči všetkým."

 

Joe Rogan hovorí: "Úplne súhlasím s Mieshou. Nechápem ako môže byť  taký veľký rozdiel medzi jednotkou a dvojkou v jednej váhe."

 

Rounda podľa Forbesu zarobila minulý rok iba za zápasov 6 miliónov dolárov. "Ja sa takejto sume ani nepriblížim a pritom odo mňa  očakávajú aby som zápasila s oveľa lepšími súperkami ako Ronda. Ona za milióny? A ja za drobné? Musím vedieť čo bude ich ďalší krok, a čo sa týka honoráru mám oveľa vyššie požiadavky ako doteraz. Mám za sebou obrovskú fanúšikovskú základňu , ktorá ma má rada a počas každého zápasu od nich cítim obrovskú podporu. Určite by neboli radi, keby som ukončila kariéru. Takže UFC by sa malo zobudiť, hodiť do seba extra silnú kávu a prebudiť sa."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies