UFC vytvára nový tím komentátorov

NETKY.SK • 25 Jún 2014, 12:34 • 2 min
UFC vytvára nový tím komentátorov

LAS VEGAS - Nárast počtu vysielaných turnajov si v UFC vynútil tiež navýšenie počtu komentátorov. Súčasné dva komentátorské tímy Rogan / Goldberg a Anik / Florian už prestávajú stíhať, a tak UFC pre turnaje vysielané cez UFC Fight Pass najalo ďalšćh dvoch komentátorov. Sú nimi bývalý titulový vyzývateľ Dan "The Outlaw" "Hardy a komentátor anglickej organizácie Cage Warriors John Gooden.

slovakia

left justify in out

Ide o nenápadnú, ale zato pomerne dôležitú informáciu. Fanúšikovia UFC sú tradične zvyknutí na hlasy Mika Goldberga a Joa Rogana, ktorí komentujú praktický všetky PPV prenosy (Pay-per-view prenosy, v USA sa niektoré televízne prenos špeciálne platia) najväčších turnajov. Druhý komentátorský tím v zložení Jon Anik a ex-bojovník Kenny Florian, komentujú turnaje UFC Fight Night, ktoré vysiela kanál Fox Sports, si už takisto získal fanúšikov.

 

Po novom bude existovať aj tretí komentátorský tím, ktorý bude komentovať turnaje tej najnižšej úrovne, ktoré budú bežať na špeciálnej online službe UFC Fight Pass. Pôjde hlavne o zahraničné turnaje (Ázia a Európa). 

 

Tridsaťjeden ročný Dan "The Outlaw" Hardy musel ukončiť svoju kariéru v UFC po tom, čo mu diagnostikovali vrodenú srdcovú vadu. V roku 2010 sa neúspešne pokúšal poraziť šampióna Georgesa St-Pierra. V UFC skončil so štatistikami 25-10-1 NC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies