UFC šampión Jon Jones odpovedal kritikom že by preferoval radšej zápas s Cormierom

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 14:47 • 2 min
UFC šampión Jon Jones odpovedal kritikom  že by preferoval radšej zápas s Cormierom

LAS VEGAS - Jones sa stal terčom kritikov po dohody o odvete s Gustafssonom. Tí vidia Cormiera ako vačšieho rivala a začali na Jonesa útočiť, že si vyberá súperov ako sa mu chce.

slovakia

left justify in out

To však vôbec nie je pravda. Jones tento nápor nezvládol a svojim fanúšikom na sociálnej sieti instagram zverejnil video kde sa vyjadruje na margo kritikov. "Zato že nebudem zápasiť s neporazeným olympijským zápasníkom  a šampiónom Strikeforcu robí zo mňa zbabelca?! Gustafssona som už raz porazil a ovela radšej by som prijal zápas s Cormierom ale bohužiaľ UFC nepustí je to moja kariéra nie Vaša,"  hovorí vo videu Jones.

Bývalá ťažká váha UFC Daniel Cormier, ktorý vo svojej MMA kariére ešte neokúsil trpkosť prehry s aktuálnou šnúrou 15 vyhratých zápasov sa posunul o váhu nižšie, kde má aktuálne 2 víťazstvá na konte vyzval Jona Jonesa  na tlačovej konferencii po poslednom zápase proti Danovi Hendersonovi , ktoré ho ukončil na submission v 3 kole. Cormier odvážne začal: "Nemôžeš mi stále utekať Jones som ten zápasník ktorý je stále v tvojej hlave nezáleží kam budeš utekať ja prídem radšej pohni , lebo každým dňom som lepší a lepší. Ja viem že nikto ma nemôže dať na zem ak sa rozhodnem že Jonesa hodím 100krát tak to spravím 100krát  toto je moje pódium."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona