UFC sa v júni predstaví v Chicagu s veľmi nabitým programom

NETKY.SK • 16 Apríl 2018, 13:23 • 2 min
UFC sa v júni predstaví v Chicagu s veľmi nabitým programom

BRATISLAVA - Už v júni sa v rámci organizácie UFC môžu tešiť priaznivci bojových umení v Chicagu na mimoriadne "nadupaný" program. Fanúšikovia tam uvidia zápasníkov ako Robert Whittaker, Yoel Romero, Colby Covington, Alistair Overeem alebo Rafael Dos Anjos.

slovakia

left justify in out

V Chicagu sa predstavia aj dve dámy vo featherovej váhe, konkrétne Holly Holmová proti Megan Andersonovej. Zaujímavosťou zápasu je, že v tejto váhe sme mohli vidieť zatiaľ iba titulové zápasy, teraz sa teda prvýkrát bude zápasiť bez možnosti získať titulový pás.

 

Holmovej sa v poslednej dobe až tak nedarí, odvtedy čo senzačne porazila Rondu Rouseyovú mala 5 zápasov z ktorých sa jej vyhrať podarilo iba raz. Naposledy prehrala proti aktuálnej šampiónke Christiane Cyborg Justinovej po 5 kolách na body.

 

Megan Andersonová je 28 ročná austrálska zápasníčka so skóre 8 výhier a 2 prehry, no v UFC bude toto jej premiérový zápas. Predtým zápasila v organizácií Invicta FC. Premiéru už mala mať na UFC 214 proti Cyborg no vtedy musela odstúpiť z osobných dôvodov. Podľa dostupných informácií mala problémy s imigračným úradom, ale teraz je už všetko v poriadku a je pripravená zápasiť.

 

Nebude to pre ňu určite ľahký zápas, nakoľko naposledy zápasila pred 15 mesiacmi. Vtedy vyhrala nad svojou kanadskou súperkou na TKO v druhom kole. Ako vieme Holmová patrí k tvrdým zápasníčkam tak to bude pre fanúšikov určite atraktívny duel. Motivácia bude pre obe veľká, nakoľko je pravdepodobné, že víťazka dostane šancu bojovať o titul proti šampiónke Christiane Cyborg Justinovej.

 

Fight Card UFC 224

 

Robert Whittaker vs. Yoel Romero 185 lbs

Rafael dos Anjos vs. Colby Covington 170 lbs

Cláudia Gadelhaová vs. Carla Esparzaová 115 lbs 

Alistair Overeem vs. Curtis Blaydes 265 lbs

Andrei Arlovski vs. Tai Tuivasa 265 lbs

CM Punk vs. Mike Jackson 170 lbs

Mirsad Bektic vs. Ricardo Lamas 145 lbs

Holly Holmová vs. Megan Andersonová 145 lbs

Sergio Pettis vs. Joseph Benavidez 125 lbs

Rashad Coulter vs. Allen Crowder 265 lbs

Rashad Evans vs. Anthony Smith 205 lbs

Mike Santiago vs. Dan Ige 145 lbs



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies