UFC 257: Kráľ prehral. Nech žije kráľ!

NETKY.SK • 24 Január 2021, 18:02 • 2 min
UFC 257: Kráľ prehral. Nech žije kráľ!

Connor Mcgregor prehral s Dustinom Poirierom vôbec prvýkrát K. O. Stalo sa to v hlavnom zápase turnaja UFC 257. Zápas bolo možné sledovať online a patril medzi najsledovanejšiu show v Írsku, USA či Rusku.

slovakia

left justify in out

Prvé meno ktoré si laik predstaví pri slove MMA ? Určite Connor McGregor.  Tento zápasník ale poslednú dobu vzbudzuje rešpekt viac menom a výstrelkami ako skvelými zápasmi. Jeho bilancia posledných súbojov je 3-3.

 

 

Dustin Poirier v momente galavečera UFC 257 porazil kráľa. Ír nemal nárok. Poirier sa zameral na deštrukciu  stability. Jeho kolená a nohy si zápas vytrpeli a K. O. bolo už niečo nevyhnutné. McGregor nepôsobil sviežim dojmom i napriek občasným výpadom.  Poirier ukončil zápas boxerskými údermi. Boxerská sprcha úderov zaskočila už tak vyčerpaného McGregora a zápas bol u konca.

 

 

Po zápase obe strany uznali svoje kvality. McGregor sa nevyhol posmeškom, hlavne od tiež známeho Khabiba Nurgmagomedova.  Dana White, hlava UFC ohlásila že sa pokúsi zorganizovať zápas Poirier versus Khabib. Presvedčiť ale úradujúceho majstra UFC Khabiba Nurgmagomedova bude ťažké a drahé.Avšak bola by to korunovácia nového kráľa UFC.

 

Kráľ padol. Nech žije kráľ!

 

 

Bonus: Pozápasové vyjadrenia obidvoch zápasníkov:

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Vavra

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona