UEFA začala disciplinárne konanie proti FK Kukësi aj za Dudu

NETKY.SK • 31 Júl 2015, 16:24 • 2 min
UEFA začala disciplinárne konanie proti FK Kukësi aj za Dudu

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) v piatok otvorila disciplinárne konanie proti albánskemu FK Kukësi v súvislosti so štvrtkovým prvým zápasom proti poľskej Legii Varšava v 3. predkole Európskej ligy 2015/2016.

slovakia

left justify in out

Stretnutie predčasne ukončili v 51. min za stavu 2:1 pre hostí, keď pri oslave ich druhého gólu trafil slovenského ofenzívneho stredopoliara Ondreja Dudu do hlavy predmet z tribún.

 

Dvadsaťročný reprezentant Duda neskôr prostredníctvom svojej oficiálnej facebookovej prezentácie upokojil, že je v poriadku, nad čelom mal zaceľujúcu sa ranu. 

 

Domácim okrem tohto incidentu kladú za vinu aj použitie pyrotechniky a transparent s nevhodným obsahom na tribúnach, Legia môže pykať za vhadzovanie objektov na hraciu plochu svojimi priaznivcami. DK UEFA sa bude týmto prípadom zaoberať 3. augusta tohto kalendárneho roka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona