UEFA vyšetruje chorvátsku federáciu za vbehnutie fanúšika na plochu

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 15:50 • 2 min
UEFA vyšetruje chorvátsku federáciu za vbehnutie fanúšika na plochu

PARÍŽ - Európska futbalová únia (UEFA) otvorila disciplinárne konanie voči Chorvátskej futbalovej federácii. Dôvodom je fanúšik, ktorý v nedeľňajšom dueli národného tímu na EURO 2016 vbehol na trávnik, aby oslávil gól s hráčmi. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Chorvátski futbalisti sa tešili z perfektného gólového voleja Luku Modriča pri rohovej zástavke. Fanúšik v chorvátskom tričku sa rozbehol smerom k nim, vnikol na hraciu plochu, no po krátkej chvíli ho z trávnika odviedli usporiadatelia. Modrič si najskôr vôbec nevšimol, že nadšený fanúšik sa k nim pridal.

 

"Mohol to byť fanúšik Turecka, no, chvalabohu, patril k našim. Nebol nebezpečný, práve naopak, bolo to pozitívne," uviedol hráč madridského Realu.

 

UEFA zverejní verdikt konania 21. júna, keďže podľa platných pravidiel sú za správanie sa svojich fanúšikov zodpovedné národné federácie. Oboch aktérov nedeľňajšieho stretnutia, v ktorom Chorváti zdolali Turecko 1:0, UEFA zároveň vyšetruje za použitie pyrotechniky v hľadisku.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies