UEFA vypočula chorvátskeho rozhodcu podozrivého z ovplyvňovania zápasov

NETKY.SK • 19 August 2010, 08:04 • 2 min
UEFA vypočula chorvátskeho rozhodcu podozrivého z ovplyvňovania zápasov

UEFA vypočula chorvátskeho rozhodcu podozrivého z ovplyvňovania zápasov

slovakia

left justify in out

Vyšetrovatelia Európskej futbalovej únie (UEFA) vypočúvajú rozhodcu, ktorý je podľa nemeckej polície zapletený do ovplyvňovania zápasov.
      Chorvátska futbalová federácia v stredu oznámila, že ide o finálové derby domáceho pohára medzi odvekými rivalmi Dinamom Záhreb a Hajdukom Split. Tím z hlavného mesta krajiny vtedy vyhral jednoznačne 3:0. Rozhodcom stretnutia bol Bruno Marič, ktorého v stredu vypočúvali tri hodiny. Arbiter po vyšetrovaní odmietol hovoriť s médiami.
      V súvislosti so stretnutím vypovedal už aj športový riaditeľ Dinama Zoran Mamič, ktorý sám seba označil iba za svedka, no miestny denník Sportske Novosti tvrdí, že je taktiež na zozname podozrivých.
      Nemecká polícia už od novembra minulého roku vyšetruje ovplyvňovanie futbalových zápasov po celej Európe. Momentálne sa zaoberá 270 stretnutiami a na jej zozname podozrivých figuruje až 250 osôb.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona