UEFA udelila Slavii pred zápasom roka krutý trest

NETKY.SK • 29 Marec 2019, 10:04 • 2 min
UEFA udelila Slavii pred zápasom roka krutý trest

PRAHA - Disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) uzavrela Slavii Praha časť hľadiska na zápas štvrťfinále Európskej ligy s FC Chelsea. Podľa twitteru českého klubu ide o časť tribúny Sever. Dôvodom bolo vhadzovanie predmetov na hraciu plochu v stretnutí šestnásťfinále s Genkom.

slovakia

left justify in out

Spomenutý duel, ktorý je už beznádejne vypredaný, sa odohrá vo štvrtok 11. apríla v českej metropole. "Zošívaní" inkasovali trest za nespratných fanúšikov počas šestnásťfinále EL proti belgickému Genku, keď sa priaznivci Slavie prezentovali aj hádzaním predmetov na hraciu plochu.

 

"Klub sa odvolá. O ďalších krokoch budeme informovať," napísal na svoj twitterový účet predseda predstavenstva Slavie Praha Jaroslav Tvrdík.

Prvý štvrťfinálový zápas EL odohrajú v Prahe, odveta je naplánovaná na 18. apríla. V tíme Slavie pôsobia traja slovenskí hráči, krídelník Miroslav Stoch, stredopoliar Jakub Hromada a brankár Martin Kuciak.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona