UEFA suspendovala Fína Jeremenka, nenastúpi v dvoch dueloch E-skupiny

NETKY.SK • 7 Október 2016, 16:47 • 2 min
UEFA suspendovala Fína Jeremenka, nenastúpi v dvoch dueloch E-skupiny

NYON - Roman Jeremenko na poslednú chvíľu vypadol z fínskej súpisky pre štvrtkový zápas kvalifikácie majstrovstiev sveta 2018 proti Islandu.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia Európskej futbalovej únie (UEFA) 29-ročného moskovského rodáka na 30 dní suspendovala bez uvedenia dôvodu. Fínsky zväz sa o tom dozvedel až vo štvrtok pár hodín pred úvodným výkopom súboja v Reykjavíku, kde hostia napriek tomu siahali na šokujúce víťazstvo. Napokon podľahli 2:3 gólom z 5. min nadstaveného času.


Jeremenkov záhadný trest pravdepodobne súvisí so septembrovými vystúpeniami v Lige majstrov v drese CSKA Moskva. Fínsky stredopoliar odohral celý zápas v Leverkusene proti Bayeru a postaral sa o remízový rezultát 2:2. Nechýbal ani v domácom stretnutí s Tottenhamom (0:1), v ktorom inkasoval žltú kartu. Pokiaľ dištanc zostane v platnosti, nebude môcť Jeremenko nastúpiť v nadchádzajúcich dvoch dueloch E-skupiny s AS Monako.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona