UEFA potvrdila nasadenia tímov v play-off kvalifikácie ME 2016

NETKY.SK • 14 Október 2015, 14:05 • 2 min
UEFA potvrdila nasadenia tímov v play-off kvalifikácie ME 2016

BRATISLAVA - Bosna a Hercegovina, Ukrajina, Švédsko a Maďarsko budú nasadené pri žrebe play-off kvalifikácie o postup na futbalové majstrovstvá Európy 2016 do Francúzska. Ako súperov dostanú v nedeľu o 11.15 h v Nyone niekoho z nenasadeného kvarteta Dánsko, Írsko, Nórsko, Slovinsko.

slovakia

left justify in out

Takéto rozloženie bolo na základe renkingu Európskej futbalovej únie (UEFA) jasné už po utorňajších záverečných zápasoch skupinovej fázy kvalifikácie, UEFA ho v stredu potvrdila aj oficiálne. Vopred je jasné, že tím SR bude 12. decembra pri parížskom žrebe (18.00 h) šiestich štvorčlenných základných skupín budúcoročného kontinentálneho šampionátu v treťom výkonnostnom koši.

 

Už je isté, že Slováci sa nebudú môcť stretnúť s Poliakmi, Rumunmi a Švédmi (v prípade "severanov" je, samozrejme, podmienkou zvládnutie baráže). Ako mužstvá v tejto spoločnosti prichádzajú do úvahy aj Ukrajina, Česko, Maďarsko, Dánsko, Turecko a Írsko, definitíva však padne až po play-off, ktoré sa uskutoční 12. - 17. novembra.

Nasadené krajiny v play-off: Bosna a Hercegovina, Ukrajina, Švédsko, Maďarsko
Nenasadené krajiny v play-off: Dánsko, Írsko, Nórsko, Slovinsko

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies