UEFA poskytla Infantinovi pol milióna eur

NETKY.SK • 22 Január 2016, 08:57 • 2 min
UEFA poskytla Infantinovi pol milióna eur

LONDÝN - Kandidát na prezidenta Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Gianni Infantino priznal, že Európska futbalová únia (UEFA) ho podporí čiastkou 500 000 eur. Tá je určená na jeho kandidatúru.

slovakia

left justify in out

Infantino, ktorý je generálnym sekretárom UEFA, na svojej webovej stránke zverejnil informáciu, že túto dotáciu mu UEFA odobrila už v októbri. Švajčiar vstúpil do boja o prezidentské kreslo v záverečný deň určený na podanie prihlášok ako kandidát UEFA, ale tá sa o tomto finančnom príspevku vo svojom stanovisku nezmienila.

 

"Exekutíva UEFA odsúhlasila v októbri podporu mojej kampane a vyčlenila na to čiastku vo výške 500 000 eur. Poslúži na pokrytie nákladov na cesty po celom svete, keďže sa chcem stretnúť so zástupcami čo najväčšieho množstva národných federácií, ab som s nimi mohol diskutovať o budúcnosti svetového futbalu," napísal Infantino na svoju stránku.

 

O novom prezidentovi FIFA sa rozhodne 26. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies