UEFA otvorila disciplinárne konanie voči Dnipru

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 17:42 • 2 min
UEFA otvorila disciplinárne konanie voči Dnipru

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) otvorila disciplinárne konanie voči ukrajinskému klubu Dnipro Dnipropetrovsk v súvislosti s udalosťami, ktoré sprevádzali štvrtkový odvetný zápas semifinále Európskej ligy (EL) proti talianskemu SSC Neapol.

slovakia

left justify in out

Dnipro na detašovanej domácej pôde v Kyjeve zvíťazilo 1:0 a v súčte s výsledkom 1:1 spod Vezuva postúpilo do varšavského finále proti trofej obhajujúcemu španielskemu mužstvu FC Sevilla.

 

DK UEFA sa bude zaoberať podozrením z rasistických prejavov fanúšikov a Dnipro môže pykať aj za pyrotechniku v hľadisku, výtržnosti svojich priaznivcov a ich vniknutie na hraciu plochu po skončení duelu. Ďalší trest hrozí Dnipropetrovsku za nedostatočné organizačné opatrenia, konkrétne blokované schodiská. 

Disciplinárka UEFA bude všetky spomenuté záležitosti riešiť 21. mája. Finále EL 2014/2015 v poľskej metropole je na programe 27. mája. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies