UEFA čaká na oficiálnu správu od FA o vyčíňaní fanúšikov Lazia Rím

NETKY.SK • 23 November 2012, 12:02 • 2 min
UEFA čaká na oficiálnu správu od FA o vyčíňaní fanúšikov Lazia Rím

UEFA čaká na oficiálnu správu od FA o vyčíňaní fanúšikov Lazia Rím - Futbal Európska futbalová únia (UEFA) čaká na oficiálnu správu od Anglickej futbalovej asociácie (FA), ktorá by mala priniesť dôkazy o tom, že fanúšikovia Lazia Rím počas zápasu Európske

slovakia

left justify in out

img

Európska futbalová únia (UEFA) čaká na oficiálnu správu od Anglickej futbalovej asociácie (FA), ktorá by mala priniesť dôkazy o tom, že fanúšikovia Lazia Rím počas zápasu Európskej ligy s Tottenhamom Hotspur urážali anglických priaznivcov. 
      Rimania počas stretnutia údajne kričali "Židia z Tottenhamu" a vytiahli transparent s názvom "Slobodná Palestína". Fanúšikovia anglického klubu sa netaja tým, že časť z nich patrí k židovskej komunite.
      FA podľa agentúry AP oznámila, že urýchlene poskytne oficiálny záznam o situácii na Olympijskom štadióne v Ríme počas štvrtkového zápasu.
      Stretnutie poznačil aj konflikt v bare v centre mesta. V stredu večer niekoľko fanúšikov Lazia v prilbách zaútočilo na skupinu asi 30 priaznivcov hostí nožmi a palicami. Jeden z nich utrpel zranenie tepny, v nemocnici skončilo ešte ďalších šesť fanúšikov z Britských ostrovov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies