Udeľovanie Billboard Music Awards bude moderovať Ludacris

NETKY.SK • 16 Máj 2014, 10:04 • 2 min
Udeľovanie Billboard Music Awards bude moderovať Ludacris

LAS VEGAS - Moderátorom tohtoročného odovzdávania Billboard Music Awards, ktoré sa uskutoční v nedeľu 18. mája v Las Vegas, bude americký rapper a herec Ludacris.

slovakia

left justify in out

Organizátori podujatia okrem toho oznámili, že do zoznamu vystupujúcich pribudla kolumbijská speváčka Shakira. Tá sa pridala k interpretom ako Jennifer Lopez, Lorde, Imagine Dragons, John Legend, Miley Cyrus či Ricky Martin.

 

Zoznamu kandidátov vládne americká rocková kapela Imagine Dragons s trinástimi nomináciami, ktorá však môže získať maximálne dvanásť cien, keďže v kategórii Najlepšia rocková skladba získali nomináciu až dve jej piesne. Imagine Dragons sa okrem toho uchádzajú o prvenstvo napríklad aj v kategóriách Interpret roka, Najlepšie duo alebo skupina či Najlepší rockový album za štúdiovku Night Visions (2012). O jednu nomináciu menej získali Lorde a spevák Justin Timberlake. Nasledujú Katy Perry s desiatimi a Miley Cyrus a duo Macklemore & Ryan Lewis, ktorí majú zhodne po deväť nominácií. 

 

Tridsaťšesťročný Ludacris, vlastným menom Christopher Brian Bridges, je rodákom z mesta Champaigne v štáte Illinois. Držiteľ troch cien Grammy vydal počas kariéry zatiaľ sedem štúdiových albumov - Back For The First Time (2000), Word Of Mouf (2001), Chicken-n-Beer (2003), The Red Light District (2004), Release Therapy (2006), Theater Of The Mind (2008) a Battle Of The Sexes (2010). Medzi jeho najznámejšie skladby patria Act A Fool, Moneymaker, How Low, Get Back či My Chick Bad. Ludacris sa okrem hudby venuje aj herectvu, účinkoval v snímkach ako Rýchlo a zbesilo 2 (2003), Crash (2004), Aj Santa má brata (2007), Max Payne (2008), RocknRolla (2008), Hlavne nezáväzne (2011) či Rýchlo a zbesilo 5 a 6 (2011, 2013). V súčasnosti nakrúca siedmy diel Rýchlo a zbesilo a pripravuje nový album Ludaversal. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona