Udeľovanie Billboard Latin Music Awards ovládol Romeo Santos

NETKY.SK • 1 Máj 2015, 10:30 • 2 min
Udeľovanie Billboard Latin Music Awards ovládol Romeo Santos

BRATISLAVA - Zo štvrtkového udeľovania Billboard Latin Music Awards si najviac cien odniesol americký spevák Romeo Santos, ktorý zvíťazil v desiatich kategóriách.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročného rodáka z New Yorku vyhlásili napríklad za Interpreta roka, Skladateľa roka či Producenta roka. Úspech zaznamenal aj so skladbou Odio, ktorú nahral s rapperom Drakeom, a albumom Formula, Vol. 2 (2014). Deväť trofejí si z miamského Bank United Center odniesol Španiel Enrique Iglesias, ktorý získal ocenenia napríklad za album Sex and Love (2014) či hit Bailando, v ktorom hosťujú Sean Paul, Descemer Bueno a Gente de Zona. Nováčikom roka sa stal 29-ročný Kolumbijčan J Balvin. Špeciálne ceny udelili Robertovi Carlosovi a Carlosovi Santanovi. Medzi ocenenými boli ďalej aj Marc Anthony, Shakira, Natalia Jiménez či Jenni Rivera.


Počas večera vystúpili už spomínaní Romeo Santos, J Balvin, Carlos Santana s Juanesom i Marc Anthony. Okrem nich sa na pódiu predstavili aj Jennifer Lopez, Luis Fonsi, Lucero, Afrojack, Daddy Yankee, Ne-Yo a ďalší. Ceremoniál uvádzali hudobník Pedro Fernández a herečka a modelka Gaby Espino.
Informácie pochádzajú z webstránky www.billboard.com.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona