Udelili národné ceny za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť

NETKY.SK • 20 November 2017, 18:30 • 2 min
Udelili národné ceny za kvalitu a spoločenskú zodpovednosť

BRATISLAVA - Na slávnostnom zhromaždení odovzdali v pondelok v Bratislave Národnú cenu SR za kvalitu a Národnú cenu SR za spoločenskú zodpovednosť.

slovakia

left justify in out

Cieľom súťaží, ktoré vyhlasuje Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR ako koordinátor štátnej politiky kvality, je oceniť tie najúspešnejšie organizácie, ktoré v priebehu roka prešli komplexným hodnotením podľa európsky uznávaných kritérií a preukázali výborné výsledky a inovatívne manažérske prístupy v oblasti kvality a spoločenskej zodpovednosti.

 

Národnú cenu SR za kvalitu za rok 2017 si odnáša Univerzita Konštantína Filozofa v Nitre v kategórii Organizácie verejného sektora. Národnú cenu SR za spoločenskú zodpovednosť za rok 2017 si odnáša Vodohospodárska výstavba, š. p., v kategórii Veľké organizácie vyrábajúce výrobky a poskytujúce služby a mestská časť Bratislava-Petržalka v kategórii Organizácie verejného sektora.

 

Európska organizácia pre kvalitu každoročne v novembri vyhlasuje Európsky týždeň kvality v spojitosti so Svetovým dňom kvality, ktorý si Organizácia Spojených národov pripomína od roku 1990. Pri tejto príležitosti sa vo všetkých európskych krajinách konajú rôzne podujatia a konferencie v oblasti kvality. K tejto tradícii sa už niekoľko rokov pripája aj Slovenská republika, a to odovzdávaním najprestížnejších ocenení v oblasti kvality a spoločenskej zodpovednosti.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies