Údajný zlodej spisov Schumachera sa obesil vo svojej cele!

NETKY.SK • 6 August 2014, 17:43 • 2 min
Údajný zlodej spisov Schumachera sa obesil vo svojej cele!

ZÜRICH - Muž podozrivý z odcudzenia zdravotnej dokumentácie niekdajšieho nemeckého pretekára motoristickej F1 Michaela Schumachera sa obesil vo svojej cele vo švajčiarskom Zürichu.

slovakia

left justify in out

Zadržali ho v utorok a našli mŕtveho v stredu pri roznášaní raňajok, oznámila prokuratúra. Prvotné vyšetrovanie nenaznačilo cudzie zavinenie. Príslušné orgány zároveň zverejnili, že nemajú ďalších podozrivých a zrejme prípad uzavrú.

 

Lekárske správy Michaela Schumachera unikli v júni pri jeho leteckom prevoze službou Rega z nemocnice vo francúzskom Grenobli do rehabilitačného zariadenia vo švajčiarskom Lausanne. Sedemnásobný majster sveta utrpel 29. decembra 2013 pri lyžovačke v Méribel vážny úraz hlavy, mesiace bol v umelom spánku. Transportovali ho krátko po tom, ako sa prebral. 

 

Spisy ponúkal neznámy držiteľ na predaj za 60 000 švajčiarskych frankov. Rega vyslovila svojim pracovníkom dôveru, ale vyšetrovanie viedlo práve týmto smerom. "Táto tragická udalosť nás uvrhla do smútku, sme bez slov," skonštatoval šéf Rega Ernst Kohler a dodal, že firma pomôže pozostalým.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona