Údajný objednávateľ vraždy z Mostu by mal ísť na slobodu

NETKY.SK • 11 Máj 2013, 06:56 • 2 min
Údajný objednávateľ vraždy z Mostu by mal ísť na slobodu

BRATISLAVA - Radoslava M., údajného objednávateľa vraždy policajta z roku 2004, musel okresný súd prepustiť na slobodu. Vo večerných Televíznych novinách o tom informovala televízia Markíza.

slovakia

left justify in out

Dôvody jeho väzby podľa okresného sudcu pominuli. Radoslav M. je človek, ktorého po rokoch svedok označil za objednávateľa vraždy policajta, pri ktorej však v Moste pri Bratislave zahynul policajtov syn a družka. Až do decembra minulého roka označovala polícia za objednávateľa vraždy Karola M. Ako televízii Markíza povedal hovorca krajského súdu v Bratislave Pavol Adamčiak, "celá táto vec je postavená na výpovedi jedného svedka, ktorý nemal byť v tomto postavení vypočutý".

Brány väznice však Radoslav M. okamžite neopustil, na jeho prepustenie zareagoval prokurátor sťažnosťou. Ten sa k trestnej veci nevyjadrí, až kým o jeho sťažnosti nerozhodne krajský súd. Podľa informácií televízie Markíza nemal okresný sudca inú možnosť, ako Radoslava M. prepustiť. O tom, či sa údajný objednávateľ definitívne dostane na slobodu, rozhodne krajský súd na budúci týždeň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona