Údajný manžel rapperky Iggy Azalea sa chce rozviesť

NETKY.SK • 10 Október 2014, 16:38 • 2 min
Údajný manžel rapperky Iggy Azalea sa chce rozviesť

BRATISLAVA - Istý Hefe Wine požiadal texaský súd, aby ho rozviedol s austrálskou rapperkou Iggy Azalea. Informoval o tom portál TMZ s tým, že samotná interpretka trvá na tom, že nie sú manželmi.

slovakia

left justify in out

Muž, známy aj ako Maurice Williams, sa v súdnych dokumentoch odvoláva na zákon, podľa ktorého možno za manželov považovať aj ľudí, ktorí spolu žijú istý čas pod jednou strechou a verejne sa prezentujú ako manžel a manželka, a to aj napriek tomu, že si nikdy oficiálne nepovedali áno. Wine tvrdí, že s 24-ročnou rapperkou žili v takomto zväzku od septembra 2008. Rozišli sa vraj vlani.

 

Od súdu teraz požaduje, aby rapperke zakázal obchodovať s akýmkoľvek majetkom, ktorý nadobudli počas obdobia, keď spolu žili. Wineovi ide predovšetkým o práva na skladby, ktoré jeho expriateľka vyprodukovala práve počas trvania ich vzťahu. V prípade, ak by sudca uznal ich manželstvo za právoplatné, patrila by každému z partnerov polovica majetku. Podľa interpretkinho hovorcu je Wineovo konanie iba zúfalým pokusom, ako prísť k peniazom. 

 

Iggy Azalea, vlastným menom Amethyst Amelia Kelly, sa narodila v Sydney, no ako šestnásťročná sa presťahovala do USA, kde sa chcela presadiť v hudobnom priemysle. Po prvý raz na seba upozornila virálnymi videoklipmi, ktoré zverejnila na portáli YouTube. Následne v roku 2012 vydala EP nahrávku Glory. V rovnakom roku sa začala venovať aj modelingu, pričom bola napríklad tvárou značky Levi's. Z debutovej štúdiovky The New Classic (2014) pochádzajú napríklad single Fancy a Black Widow. Prvý menovaný vyhlásil magazín Billboard za pieseň leta. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies