Údajní členovia bankomatovej mafie sú späť za mrežami

NETKY.SK • 9 Máj 2014, 07:04 • 2 min
Údajní členovia bankomatovej mafie sú späť za mrežami

BRATISLAVA - Traja muži, podľa obžaloby členovia bankomatovej mafie, sú späť za mrežami. Ján Golis s partiou sa dostali von z väzby pre chybu sudcu. Prokuratúra ich ale posadila späť, tentokrát za krádeže iných bankomatov, informovala TV Markíza vo večernej hlavnej spravodajskej relácii Televízne noviny.

slovakia

left justify in out

Traja údajní členovia bankomatovej mafie ešte v stredu oslavovali, že sú prepustení z väzby, no radosť im dnes prekazilo policajné komando. Dvoch zatkli v Seredi a Jána Golisa zatkli kukláči v bratislavskom nákupnom centre tesne pred obedom. Podľa informácii TV Markíza ich prokuratúra dala zatknúť za krádeže bankomatov v susednom Česku a Rakúsku, vraj aj tam ukradli štyri bankomaty.

 

Prokuratúra si podľa Markízy tieto skutky držala ako eso v rukáve a vytiahla ich práve dnes, keď si prepustení z väzby začali užívať stíhanie na slobode. Advokát obžalovaných tvrdí, že je to účelové. Z celej údajnej bankomatovej mafie si slobodu užívajú len dvaja.

 

Martin Danihel a Peter Taufer sú od roku 2011 na úteku a pátra po nich Interpol. Taufer sa podľa neoverených informácií skrýva niekde v Paname, jeho kamarát vraj tiež putuje po stredoamerických štátoch, dodala Markíza. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies