Učiteľka porodila v triede: Pomáhali kolegovia aj manžel!

NETKY.SK • 17 September 2013, 10:33 • 2 min
Učiteľka porodila v triede: Pomáhali kolegovia aj manžel!

BRATISLAVA - Učiteľka základnej školy Diane Krish-Veeramany priviedla na svet svojho syna priamo v triede. Chlapček, ktorý dostal meno Jonah, sa narodil týždeň pred termínom pôrodu v meste Chigwell neďaleko Londýna. Tridsaťročnej učiteľke pomáhali traja kolegovia a pôrod stihol aj jej manžel.

slovakia

left justify in out

Krish-Veeramany prišla ráno do školy, no necítila sa dobre a chcela odísť domov. "Napísala som manželovi, nech príde po mňa. Kolegovia sa ma pýtali, či majú zavolať sanitku, avšak ja som odpovedala, že len pôjdem domov. Nemyslela som si, že sú to kontrakcie, pretože sa to na ne nepodobalo," povedala. Jeden z jej kolegov telefonoval jej manželovi, zatiaľ čo ostatní dvaja volali sanitku, respektíve do nemocnice. "Celé sa to odohralo naozaj rýchlo. Po 20 minútach týchto telefonátov som už mala Jonaha," vysvetlila učiteľka, pre ktorú to bol už druhý pôrod. Chlapcovo meno bude niesť aj trieda, v ktorej sa narodil. "Teraz už žartujeme, že Jonah vo svoj prvý deň v škole prišiel až po zvonení," dodala Krish-Veeramany. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies