Učiteľ donútil chlapca za trest vyskočiť z 30-poschodovej budovy!

NETKY.SK • 31 Október 2013, 13:02 • 2 min
Učiteľ donútil chlapca za trest vyskočiť z 30-poschodovej budovy!

PEKING - Desaťročný chlapec spáchal v Číne samovraždu pod tlakom svojho učiteľa, ktorý ho tvrdo potrestal za vyrušovanie v triede. Podľa piatkových informácií tamojších médií dostal žiak trest v podobe ospravedlnenia v rozsahu tisíc písmen.

slovakia

left justify in out

Úlohu však nedokázal splniť a pedagóg mu nakázal vyskočiť z 30-poschodovej budovy, tvrdia susedia a známi, ktorých cituje tamojšia rozhlasová stanica. Mŕtve dieťa našli ležať po dopade na auto pod bytom, kde žila jeho rodina. Polícia zatiaľ odmietla komentovať tieto správy, vedenie chlapcovej školy však potvrdilo, že učiteľ nariadil viacerým chlapcov napísať hodnotenie svojho zlého správania počas triednej súťaže v prednese.

Chlapcova smrť je dôsledkom tradične prísneho čínskeho vzdelávacieho systému založeného na dodržiavaní príkazov rešpektovaných autorít.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies