Učia české deti týrať zvieratá?

NETKY.SK • 15 Júl 2018, 11:25 • 2 min
Učia české deti týrať zvieratá?

Učia české deti týrať zvieratá? Vyzerá to, že to si na Prima feste myslí časť národa. Na rodinnom festivale mali malí návštevníci totiž prinajmenšom zvláštny program. Deti si mohli vo svojom voľnom čase maľovať na poníkov najrôznejšími farbami. Niektorí tvrdia, že to rozvíja kreativitu, iní, že sa jedná o týranie zvierat. Čo si myslíte vy?

slovakia

left justify in out

Neďaleko Žďáru nad Sázavou prebehol rodinný festival s názvom Prima fest, kde si deti mohli užiť rôznorodý program, ktorý však vyvolal u časti verejnosti pohoršenie, informuje Extra.cz.

 

Súčasťou detskej zábavy totiž malo byť aj maľovanie na poníkov. Niektorí mali radosť, že sa v ich deťoch rozvíja kreativita, iní sa pre zmenu nemohli spamätať zo šoku.

 

"Ide predsa o trápenie tých úbohých, nemých tvárí," hlásajú na sociálnych sieťach.

 

"Je mi z vás smutno. Poníky celý deň stoja na jednom mieste a deti na ne chodia kresliť. Rodičia oceňujú, ako poníky držia. Momentálne ste súčasťou týrania zvierat. Vážne úžasný fest organizujete, " ozývajú sa ďalší na adresu " podareného" festivalu.

 

Sú ale aj takí, čo techniku ​​obhajujú. "Postihnuté deti mávajú aj takú terapiu. Určite by som dcéru nenechal maľovať na žiadne zviera, ale ten kôň naozaj netrpí," tvrdí ďalší účastník diskusie. Zdá sa, že čo človek, to názor.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona