Učešte sa ako Cameron Diaz! Určite to zvládnete

NETKY.SK • 25 Január 2013, 12:26 • 2 min
Učešte sa ako Cameron Diaz! Určite to zvládnete

Učešte sa ako Cameron Diaz! Určite to zvládnete - Pre ženy Najlepšie zarábajúcu herečku pre rok 2008 vníma verejnosť ako bezprostrednú, srdečnú a charizmatickú bytosť.

slovakia

left justify in out

img

Najlepšie zarábajúcu herečku pre rok 2008 vníma verejnosť ako bezprostrednú, srdečnú a charizmatickú bytosť. „Je priama, úprimná, bystrá a vtipná,“ zhodujú sa ľudia, ktorí s ňou prišli do styku. Okrem týchto superlatívov sa však hviezda pýši i dokonalými krivkami, vycibreným vkusom a inšpirujúcimi účesmi. Čo poviete? 

Dlhovlasá víla


Cameron oprávnene patrí medzi ozajstné vlasové chameleónky. Hoci si ju väčšina z nás spája predovšetkým s kratšími a strapatými vlasmi, rovnako dokáže zaujať aj ako brunetka, prípadne dlhovlasá blondínka. Táto úprava vlasov jej naozaj pristane. Zároveň je skvelou voľbou pre všetky majiteľky dlhších vlasov, ktoré si občas pripadajú príliš fádne. Ako vidíte, s použitím natáčok, respektíve elektrickej kulmy, môže vaša celková vizáž nadobudnúť úplne iný rozmer. Zabudnite na čelenky, sponky i gumičky a vychutnajte si tú neopísateľnú voľnosť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies