Účes hviezdy Atlética Madrid udáva v španielskom hlavnom meste nový trend

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 15:30 • 2 min
Účes hviezdy Atlética Madrid udáva v španielskom hlavnom meste nový trend

MADRID – Popularita futbalistu Atlética Madrid Antoine Griezmanna neustále stúpa a najnovšie si jeho fanúšikovia dávajú robiť rovnaký účes, aký nosí on.

slovakia

left justify in out

Podľa španielskeho denníka AS je charakteristický účes francúzskeho reprezentanta tretím najkopírovanejším po Cristianovi Ronaldovi a Neymarovi. V Madride je obrovský dopyt po tomto účese a kaderníci hovoria o epidémii zvanej "Griezmannia".

 

"Najviac napodobňovaným futbalistom v histórii je David Beckham, aj keď všetky jeho účesy tu už boli," povedal kaderník Miriam Martinez. "Griezmann je iný. Ten vytvára trend. Tento účes neexistoval, kým ho nevytvoril on."
 

Tento účes je určite iný, ale nie sme si istí, či by sa masové rozšírenie takéhoto strihu v tejto farebnej kombinácii malo stať populárnym v mužskej časti populácie.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona