Účastník MS 2014 Vranješ asi posilní 1. FK Příbram

NETKY.SK • 30 September 2014, 12:55 • 2 min
Účastník MS 2014 Vranješ asi posilní 1. FK Příbram

PRAHA - Český futbalový klub 1. FK Příbram bude mať s najväčšou pravdepodobnosťou v kádri hráča, ktorý bol na nedávnych majstrovstvách sveta v Brazílii.

slovakia

left justify in out

V súčasnosti 13. tím najvyššej českej súťaže Synot ligy by mal angažovať do svojich radov 15-násobného reprezentanta Bosny a Hercegoviny Ognjena Vranješa. Dvadsaťštyriročný obranca (nar. 24. októbra 1989) nastúpil na MS 2014 v základnej F-skupine proti Iránu, odohral záverečných 30 minút a prispel k víťazstvu 3:1, nie však k postupu Bosniakov do osemfinále.

 

"Idem do Příbramu preto, aby som mohol byť naďalej súčasťou reprezentácie Bosny a Hercegoviny. Tréner Safet Sušič nebude do mužstva volať niekoho, kto nehráva," uviedol Vranješ pre bosnianske médiá, ktoré považujú jeho príchod do Česka za hotovú vec a refererujú o zmluve na jeden rok. 

 

Definitívny podpis kontraktu však ešte nie je na svete. "Hráča musíme najskôr spoznať, s naším mužstvom sa bude niekoľko dní pripravovať. Veľa záleží aj na názore trénera Pavla Tobiáša," uviedol pre iDnes.cz generálny riaditeľ 1. FK Příbram Petr Větrovský. Keby sa príchod Vranješa stal realitou, stane sa jediným účastníkom svetového šampionátu v Brazílii, ktorý hrá najvyššiu českú súťaž. 

 

Odchovanec klubu Borac Banja Luka hral dosiaľ za CZ Belehrad, Napredak Kruševac, Šeriff Tiraspoľ, FK Krasnodar či Alaniu Vladikavkaz. V posledne menovanom tíme po siedmich zápasoch utrpel Ognjen Vranješ vážne zranenie, ktoré ho vlani vyradilo z hry na osem mesiacov. Po rekonvalescencii sa vrátil už ako hráč tureckého Elazigsporu, no skončil tam po zostupe mužstva do druhej ligy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies