Účasť Kamila Stocha na T4M otázna

NETKY.SK • 23 December 2014, 15:32 • 2 min
Účasť Kamila Stocha na T4M otázna

ZAKOPANÉ - Účasť dvojnásobného olympijského víťaza zo Soči 2014 a obhajcu krištáľového glóbusu za celkové prvenstvo vo Svetovom pohári Kamila Stocha z Poľska na blížiacom sa prvom vrchole tejto zimnej sezóny - Turné štyroch mostíkov (T4M) - je otázna.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný rodák zo Zakopaného (nar. 25. mája 1987) sa ešte nevystrábil zo zranenia ľavého členka, ktoré utrpel na 21. novembra na tréningu pred ouvertúrou sezóny v nemeckom Klingenthali. Stoch sa následne podrobil aj menšiemu operačnému zákroku a v decembri sa zatiaľ nepredstavil na mostíkoch. "Moja noha je na tom stále lepšie a lepšie. Samozrejme, že to nie je na sto percent, ale bolesti sú už menšie. Potrebujem ešte nejaký čas na zotavenie," citovala internetová stránka Medzinárodnej lyžiarskej federácie (FIS) slová Kamila Stocha, ktorý ďalej uviedol: "V tejto chvíli môžem povedať, že môj štart na Turné je neistý. Nechcem predbiehať udalosti, uvidíme."

 

Poľský reprezentant nechce zbytočne riskovať. "Budem skákať iba vtedy, keď budem vedieť, že som absolútne zdravotne v poriadku," priznal Stoch, ktorého hlavným cieľom v tejto zimnej sezóne je uspieť na majstrovstvách sveta v severských lyžiarskych disciplínach vo švédskom Falune (18. februára - 1. marca 2015). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies