Účasť Jágra nie je vylúčená, Lener: Záleží len na ňom

NETKY.SK • 27 Apríl 2016, 13:38 • 2 min
Účasť Jágra nie je vylúčená, Lener: Záleží len na ňom

PRAHA - Hoci český veterán Jaromír Jágr už ukončil reprezentačnú kariéru, jeho účasť na blížiacich sa hokejových MS v Rusku nie je úplne vylúčená. Manažér tímu ČR Slavomír Lener pre portál idnes.cz uviedol, že vedenie mužstva oslovilo skúseného útočníka ohľadom jeho možného príchodu do Moskvy.

slovakia

left justify in out

"V priebehu stredajšieho večera by sme mali od neho dostať informáciu. Dá sa povedať, že v hre z NHL už je iba on a (brankár) Michal Neuvirth," povedal Lener. Ďalší hráči zo zámoria sa ospravedlnili. Lener dodal, že Jágra do rozhodnutia netlačia. "Viete, aká je situácia s Jardom. My ho nikam netlačíme, ale hráča s takou formou a výkonnosťou je slušnosť osloviť. A teraz záleží len na ňom. Už sa síce s reprezentáciou rozlúčil, to samozrejme vieme a rešpektujeme. Ale možnosť návratu sa u neho v minulosti objavila," vravel manažér českého tímu.

 

Česi sa na šampionáte predstavia v A-skupine, ich prvým súperom bude 6. mája domáce Rusko.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona