Úbohá Meghan: Kompromitovať sa ju snaží už aj sestra!

NETKY.SK • 20 Júl 2018, 10:08 • 2 min
Úbohá Meghan: Kompromitovať sa ju snaží už aj sestra!

Vojvodkyňa Meghan dostáva v posledných týždňoch naozaj zabrať.

slovakia

left justify in out

Meghan Markle sa len pred niekoľkými týždňami oficiálne stala súčasťou britskej kráľovskej rodiny. Odvtedy sa na ňu upierajú zraky verejnosti oveľa intenzívnejšie, než kedykoľvek pred tým. Už začlenenie sa do monarchie je samo o sebe pre Američanku mimoriadne náročné, vôbec jej preto nepridáva, keď namiesto podpory od svojej rodiny musí čeliť jednému škandálu za druhým.

 

Meghan momentálne z pochopiteľných dôvodov nie je v kontakte so svojim otcom Thomasom, ktorý si najskôr nechal zaplatiť za fotografie pre paparazzov a následne na to sa nezúčastnil dcérinej svadby. Dôvodom mali byť vážne zdravotné komplikácie a operácia srdca, ako sa však napokon ukázalo, bola to jedna veľká lož. Keď sa totiž novinári pokúšali informáciu o operácii overiť na klinike, kde mal Markle podstúpiť zákrok, zistilo sa, že pacienta s týmto menom tam vôbec neevidovali. Okrem toho sa pravidelne kontaktuje s médiami, kde o dcére a jej vzťahu prezrádza veci, ktoré by mali ostať striktne v kruhu rodiny.

 

Najnovšie sa do verejného ohovárania zapojila aj jej nevlastná sestra, Samantha Grant. Zrejme sa rozhodla, že tak, ako ich otec Thomas, využije svoju chvíľku slávy. „Ako sa môžeš na seba pozerať do zrkadla? Máš kopec času na to, aby si si uctila kohokoľvek. Ale vlastného otca si nevážiš. Ak náš otec zomrie, bude to kvôli tebe!” Vytkla kráľovskej sestre. Nešetrila však ani monarchov:  „Mali by sa hanbiť za to, že sú takí bezcitní,” dodala.

 

Kráľovská rodina doposiaľ nereagovala na žiaden z incidentov týkajúcich sa Meghaninej rodiny. Zastala sa jej však blízka kamarátka, ktorá pripomenula, že Meghan má dôvod na to, aby svojho otca momentálne nekontaktovala. Vymyslená choroba a neúčasť na svadbe, ktorá ju hlboko zranila, hovorí o všetkom. Zároveň dodala, že keby bol Thomas Markle skutočne chorý, Meghan by určite neváhala a šla by za ním.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies